Algemene voorwaarden


Bestellen
Als u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail met een orderbevestiging. Wij zullen het product voor u zo snel mogelijk verzenden. Zie ook verzenden en ontvangen.

Betaling
Op onze website kunt u beveiligd betalen via onze aangeboden betalingsmethodes

Persoonlijke gegevens
Poelier de Groot neemt de gevraagde gegevens tijdens het bestelproces op in haar klantenbestand. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling en de controle van betalingen. U ontvangt geen reclame- of andere communicatie-uitingen van Poelier de Groot, mits u hier zelf toestemming voor heeft gegeven. Ook worden u gegevens niet aan derden verstrekt.

Aansprakelijkheid
Poelier de Groot stelt zich niet aansprakelijk voor het onjuist plaatsen en/of gebruiken van de artikelen.

Prijzen
Al onze webshopprijzen zijn inclusief 9% BTW. Een aanbieding of prijsopgave bindt Poelier de Groot niet. Door het geven van opdrachten aan Poelier de Groot worden onze cliƫnten geacht met onze algemene voorwaarden akkoord te gaan. Poelier de Groot is niet aansprakelijk voor eventuele prijs- en/of typefouten die op de website getoond worden.

Klachten
Poelier de Groot probeert uiteraard klachten te voorkomen. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan lossen we dat graag op en proberen we u weer snel op weg te helpen. Bent u, om wat voor reden dan ook, niet tevreden over uw product of over onze werkwijze, dan horen we dat graag. Meld uw klacht via info@poelierdegroot.nl.
We zoeken dan uiteraard naar een passende oplossing en informeren u zo snel mogelijk over de afhandeling van uw klacht.

Vragen
Heeft u vragen over onze Algemene Voorwaarden? Neem dan contact op via info@poelierdegroot.nl