Over ons

Ruim 49 jaar geleden hebben onze ouders poeliersbedrijf de Groot opgericht. Wim en Gerrit Willem zijn verder gegaan in dit bedrijf, en daar zijn wij trots op! Wij hebben twee moderne verkoopwagens waarmee we wekelijks op diverse markten te vinden zijn o.a. in Hoevelaken, Leusden, Nijkerk en Apeldoorn.

U kunt bij ons terecht voor verse kipdelen maar ons assortiment gaat verder

Wij zijn gespecialiseerd in kant en klare kipproducten, gegrilde kip en kipspecialiteiten. Ons assortiment telt meer dan 75 producten! Dagelijks zijn wij bezig met de bereiding van deze producten, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ook voor de BBQ kunt u bij ons terecht van kipburger tot aan een compleet BBQ pakket geheel ingevuld naar uw wens. Nu de winter voor de deur staat, spelen wij daar op in met o.a. kip rookworst, heerlijke gehaktballen, of wat dacht u van de heerlijke kip in braadzak. Eenvoudige bereiding en Groots genieten!

ook hebben wij diverse kerstspecials om uw feestdagen tot in de puntjes te kunnen verzorgen! Wat dacht u van onze prachtige gourmetschalen, hapjes schalen, gevulde eitjes, heerlijke kipsalades en ga zo nog maar even door!

Inmiddels zijn wij een begrip op de markt!

Op de markt hebben wij een hele ruime ervaring, het belangrijkste wat onze vader altijd zei is: ‘’zorg dat de kwaliteit goed is, én dat alles er netjes bij staat’’ met deze woorden in onze achterhoofd zijn wij verder gegaan. Dit heeft ons gemaakt tot een modern bedrijf, en dat wij altijd onze blik op de allerbeste kwaliteit hebben. Ook onze kipgrillworst, een begrip op de markt. deze grillworst maken wij geheel zelf volgens eigen recept.